EQ Pure Vegan Oil Orange Premium (abonament de 6 luni)

EQ Pure Vegan Oil Orange
februarie 4, 2021
EQ Pure Vegan Oil Orange Premium cu 2 EQ Omega-3 Test Kit (abonament de 6 luni)
februarie 4, 2021
y1


EQ Pure Vegan Oil Orange Premium (abonament de 6 luni)


€ 120

EQ Pure Vegan Oil este un ulei omega-3 pur 100% vegan, obținut din microalga Schizochytrium sp. proaspătă și durabilă, cu ulei de măsline organic presat la rece de calitate superioară – cu adaos de aromă naturală de portocală și mix de antioxidanţi: extract esențial de rozmarin, vitamina E și vitamina D2

IN STOC – Livrare in 5-7 zile din Norvegia

COMANDA ONLINE

Informaţii generale

Cu EQ Pure Vegan Oil Premium beneficiați și de o reducere de 25% la toate celelalte *produse comandate (nu abonamente) – în fiecare lună!

Nivelul acizilor grași sănătoși omega-3 cu lanț lung (EPA and DHA) din dietele pe bază de plante este scăzut. Importanța Omega-3 nu poate fi supraestimată – s-a demonstrat că acești acizi grași reduc nivelul colesterolului și al trigliceriderilor, protejează împotriva inflamației și scad riscul afecțiunilor cardiovasculare. Acum vă putem oferi și o alternativă vegană care conține aceeași cantitate de EPA + DHA ca EQ Pure Arctic Oil.

Multe rapoarte științifice confirmă faptul că mesele pe bază de microalge proaspete pot înlocui uleiul de pește pentru cei care nu consumă produse din pește. Potrivit numeroaselor studii clinice, microalga Schizochytrium sp. are efect antiinflamator.

 • Sursă bogată în acizi grași omega-3 EPA și DHA și antioxidanți;
 • Contribuie la tratamentele antiinflamatorii și la prevenirea bolilor cardiovasculare;
 • Un ulei echilibrat pentru un raport optim între cantitatea de omega-6 și omega-3;
 • Potrivit pentru sistemul imunitar, nivelul trigliceridelor în sânge și tensiune;
 • Vitamina D2 contribuie la menținerea sănătății dinților și a sistemului osos;
 • Microalgele nu conțin toxine de mediu și cresc în apă sărată purificată;
 • Produs sub licența V-label, ceea ce garantează sigiliul de calitate transparent pentru vegani și vegetarieni.

  Vă recomandăm o doză dublă în prima lună – veți primi, prin urmare, 2 sticle de EQ Pure Vegan Oil. Cu Abonamentul Premium EQ, începând cu luna 2, veți primi 1 flacon de EQ Pure Vegan Oil la doar 60 EUR + transportul & manipularea. Dacă abonamentul nu s-a încheiat înainte de luna 6a acesta va continua ca autocomandă lunară. Este inclusă o ustensilă de măsurare pentru a asigura dozarea corectă recomandată (PS! Ustensila de măsurare nu se poate curăța cu mașina de spălat vase).

  Acest abonament nu conține teste EQ Omega-3.

  *cu excepția EQ Pure Arctic Oil Premium și EQ Pure Vegan Oil Premium. Plătiți doar transportul/manipularea produselor comandate.